Miles for Smiles 28-06-2020Na vel overleg hebben we beslist om onze Miles for Smiles voor dit jaar te organiseren bij een bekende naam maar een volledig nieuwe zorgboerderij...

Power To Get Up ( miles for Smiles 2018 ) is dit net verhuisd en we willen hun feliciteren met deze mooie locatie in Wouwse Plantage. Voor ons lijkt dat natuurlijk een mooie combinatie samen met de Miles for Smiles . Binnenkort meer informatie over de aanmelding als rijder, we zijn natuurlijk voor dit event op zoek naar sponsoren deze kunnen zich wenden tot info@st4x4fun.nl.

5 jaar st4x4funIn 2020 vieren we ons 5 jarige jubileum.

Houdt onze website en Facebook pagina in de gaten.

Meerdaagse Events      

 

Er zijn plannen om op korte termijn voor kleine groepen een meerdaagse rit te organiseren, we denken dan aan Noord Frankrijk, Normandië, Belgische of Franse Ardennen en  eventueel Wales.

Het plan is om deze ritten aan te kopen of te organiseren samen met gespecialiseerde organisaties die deze ritten al jaren uitzetten en deze tegen een goede prijzen aan te beiden met een maximaal aantal deelnemers, deze ritten kunnen dan rouleren in de st4x4fun zodat meerdere gebruik van deze ritten kunnen maken.

We zijn inmiddels al gevorderd met de plannen en werken achter de schermen al aan een eerste try-out.

Wordt vervolgd,