JAARLIJKSE 4×4 DAG VOOR KINDEREN EN JONG VOLWASSENEN MET EEN BEPERKING.

Het ontstaan van deze dag is omdat dat wij als bestuur meenden dat ook mensen die onze hobby niet kunnen uitvoeren door een beperking de kans moeten krijgen om 1 dag per jaar mee te kunnen rijden, en zo ontstond de Miles for Smiles van st4x4fun.

We nemen elk jaar een andere zorgboerderij om zoveel mogelijk mensen te laten meegenieten van onze Miles for Smiles. We proberen deze dag geheel kosteloos te organiseren door bedrijven te benaderen om deze dag te sponsoren met of een mooi geld bedrag of door goederen zoals, iets lekkers bij ontvangst, iets hartigs tussen de middag, frisdrank, koffie en water en een verfrissing aan het einde van de dag. Zonder sponsoring is het organiseren van deze dag onmogelijk.

Het eerste jaar 2-7-2017 hebben we de Miles for Smiles voor de mensen van Zorgboerderij de Ruige velden te Halsteren gereden, een ongelooflijk succes met 21 4×4’s en een dag vullend programma. we hebben na veel positieve reacties op deze dag beslist dit event jaarlijks te organiseren.

  

Het 2e jaar 1-7-2018 hebben we deze mooie dag met 35 4×4’s  mogen organiseren voor Zorgboerderij Power to get up te Bergen op Zoom. en de smiles waren na een mooie zonnige dag met 2 mooie ritten en veel verrassingen niet weg te krijgen.

 

Het komende jaar gaan we op 7-7-2019 deze mooie dag weer organiseren, deze keer voor de beperkte medemens die worden begeleid bij zorgboerderij De Leemberg in Woensdrecht. We hebben voor deze dag weer de hulp van 30 4x4s nodig en uiteraard de nodige sponsoren om deze mooie dag voor deze mensen te bekostigen.

Binnenkort meer informatie bij 4x4nieuws.