JAARLIJKSE 4×4 DAG VOOR KINDEREN EN / OF JONG VOLWASSENEN MET EEN BEPERKING.

Het ontstaan van deze dag in 2017  is omdat dat we als bestuur meenden dat ook mensen die onze hobby niet kunnen uitvoeren door een beperking de kans moeten krijgen om een kijkje in onze wereld te krijgen en mee te kunnen rijden, en zo ontstond de St4x4fun’s Miles for Smiles.

Waarom een Zorgboerderij: Vele zorginstellingen hebben met gehandicapten en zorg behoevende veel aandacht en uitjes die voor deze mensen worden georganiseerd, bij de zorgboerderijen zitten mensen met een beperking, kinderen uit het vergeten kind programma,  die geen extra aandacht krijgen voor leuke uitjes Daarom hebben wij voor deze zorgboerderijen gekozen.

We benaderen elk jaar een andere zorgboerderij uit onze regio om zoveel mogelijk mensen te laten meegenieten van onze Miles for Smiles. We proberen deze dag geheel kosteloos te organiseren door bedrijven te benaderen om deze dag te sponsoren met of een mooi geld bedrag of door goederen zoals, iets lekkers bij ontvangst, iets hartigs tussen de middag, frisdrank, koffie en water en een verfrissing aan het einde van de dag. Zonder sponsoring is het organiseren van deze dag onmogelijk.

Elke jaar worden we ondersteund door een professioneel motor  team onder leiding van Kees Jan langenberg. Zij zorgen voor onze veiligheid gedurende de ritten door de omgeving tijdens de St4x4fun’s Miles for Smiles.

  

Het eerste jaar 2-7-2017 hebben we de Miles for Smiles voor de mensen van Zorgboerderij de Ruige velden te Halsteren mogen organiseren, een ongelooflijk succes met 21 4×4’s en een dag vullend programma. we hebben na veel positieve reacties op deze dag beslist dit event jaarlijks te organiseren op de laatste zondag voor de vakantie periode.

    

Het 2e jaar 1-7-2018 hebben we deze mooie dag met 35 4×4’s  mogen organiseren voor Zorgboerderij Power to get up te Bergen op Zoom. En wederom de smiles waren na een mooie zonnige dag met 2 mooie ritten en veel verrassingen niet weg te krijgen. We zijn trots dat we deze mooie dag samen met onze 4×4 vrienden en sponsoren mogen organiseren.

   

De 3e editie Op 7-7-2019  We waren we te gast bij zorgboerderij De Leemberg in Woensdrecht. We hebben deze mooie zonnige dag samen met de hulp van 30 4×4 rijders, motorbegeleiding en  hulptroepen weer een mooie dag voor deze mensen georganiseerd. aan niets was te kort en de Smiles waren tijdens en na de dag ontelbaar.

    

De 4e editie hadden we voor 28-06-2020 vastgelegd, helaas hebben we door de Covid-19 crisis dit event moeten annuleren.

Daar er geen evenementen mochten worden georganiseerd tot 1 september en ook daarna zou dit een twijfel geval zijn in verband met besmettingen.

een zeer verdrietige beslissing, maar we gaan in 2012 opnieuw deze dag te organiseren voor de mensen van deze zorgboerderij.

We hebben voor dit jaar wederom Zorgboerderij Power to get Up gekozen, een bekende naam maar een volledig nieuwe Zorgboerderij.

De 5e editie op 27-06-2021 gaan we wederom voor Zorgboerderij Power to Get Up organiseren, hopende op een mooie dag.

Meer info en foto’s van deze geweldige Miles for Smiles dagen vind je op onze facebook pagina https://www.facebook.com/Miles-for-Smiles