Kerstrit 4×4 Donkey 4×4 trail

16 dec 2018
Kaart wordt geladen...

Date/Time
Date(s) - 16/12/2018
11:00 - 17:00

Location
outdoor & travel outfitters

Categories


Een afwisselende trail met als kerst gedachte stichting Ezelshoeve op zondag 16 december 2018. We hebben zoals de vorige editie de Kerstman en kerstvrouw weer kunnen strikken om mee te rijden in hun 4×4.

We vertrekken deze keer bij onze nieuwe sponsor Travel en Outdoor Outfitters in Roosendaal  waar we warm worden ontvangen door Wil en zijn team, de Winkel is dan voor ons exclusief geopend en de koffie met lekkers staat dan klaar.

De bedoeling is om weer zoals andere edities een mooie gift namens alle deelnemende donateurs en sponsoren voor dit goede doel te realiseren. we zorgen voor een mooie roadbook rit over onverharde paden om aan het einde van de rit gezellig af te sluiten op de Ezelshoeve met een toost op het afgelopen 4x4fun seizoen van onze stichting..

De rit is vol.                                                                                                                                                                                       

De aankomst is op de Ezelshoeve te Baarle Nassau.

Stichting de Ezelshoeve

Waarom de Ezelshoeve…….we zijn via onze donateurs Rob en Angelique in contact gekomen met de Ezelshoeve, zij verrichten daar vrijwilligers werk en de Ezelshoeve zelf kan wel een steun in de rug gebruiken en daar willen we dit jaar aandacht aan schenken.

http://www.ezelshoeve.nl/

https://www.facebook.com/ezelshoeve/

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+