Van t’Veer naar de Zoom

7 feb 2019 Geen categorie

 

10 maart  de tour Van t’Veer naar de Zoom.

Deze tour door Zuid West Brabant doet bekende maar ook weer nieuwe paden en wegen aan. We starten deze keer bij Autobedrijf Stikkel in Oud-Gastel waar we met koffie, thee en Chocomel worden ontvangen.

De rit zal vertrekken richting Chaam waar we tijdens de tour het oorlogs museum bezoeken wat een privé collectie is. Ook daar worden we weer met koffie en thee ontvangen en zullen we voor belegde broodjes ham en kaas zorgen.

Hierna vervolgen we de tour om aan het einde van de tour aan te komen op de Funspot achter het militair vliegveld te Huijbergen.

Hier eindigt dan ook deze tour waar de roadbooks weer worden ingenomen.

inschrijven kan vanaf nu via events@st4x4fun.nl let op er is beperkt plaats beschikbaar, de inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst, na aanmelden krijg je een bevestigende mail met het inschrijf formulier wat je officiële inschrijving betekend.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+