2019 Een nieuw st4x4fun jaar.

16 jan 2019 Geen categorie

Beste lezers, afgelopen jaar was weer een geslaagd st4x4fun jaar, we hebben mooie events gehad en de deelname aan de events was weer enorm.

wij als organisatie bedanken jullie hierbij  ook voor jullie enthousiaste reacties en positieve feedback om de events nog beter te maken.

Helaas hebben we de opzet van de stichting wat moeten wijzigen daar we van 2 bestuursleden terug zijn gegaan naar 1 bestuurslid, dit door privé omstandigheden. Maar we zijn vastberaden om de st voort te zetten en willen daarom de opzet wat aanpassen.

allereerst zullen we geen donateurs bijdrage meer vragen voor een volledig jaar maar zullen we per event een bijdrage vragen, we doen dit om een deel administratieve handelingen te verminderen en daarmee tijd vrij te maken voor het uitzetten en organiseren van events.

Sponsoren hopen we wel aan ons te kunnen binden voor het komende jaar, zij zorgen er immers voor dat de deelname kosten voor een event laag kunnen blijven.

Verder zullen we bij elk event kijken hoeveel deelnemers we kunnen laten rijden om de overlast op het traject voor omwonende te verlichten. we hebben wel wat reacties van bewoners van een traject dat zij geen probleem hebben met voorbij rijden maar vaak schrikken van de grote aantallen daar we altijd met max 30 4×4’s rijden.

Er blijft een mogelijkheid om donateur van de st te blijven we zullen kijken wat we dan als tegenprestatie kunnen bieden.

Binnenkort verschijnt de agenda voor het eerste half jaar op de site en op onze facebook pagina, wil je oop de hoogte gehouden worden van de events schrijf je dan in voor de eventbrief deze krijg je dan vooraf aan een event met alle info en voor inschrijf keuze.

Hopende jullie allen weer terug tegen te komen tijdens een van de events wensen we jullie een mooi 4x4fun jaar toe.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+